Vierde zege voor Newcastle United

LONDEN, 1 SEPT. Newcastle United heeft na vier wedstrijden in de Premier League nog geen punt verloren. De Noordengelse club won gisteren met 3-1 bij West Ham United. Landskampioen Manchester United won thuis met 3-0 van Wimbledon en heeft twee punten achterstand op de club van Kevin Keegan. Chelsea en Liverpool kunnen nog op gelijke hoogte komen met Newcastle.

In België behaalden Anderlecht en Club Brugge na drie speeldagen eindelijk de volle winst. Beide topclubs wonnen hun uitduel met 2-1, respectievelijk tegen Lommel en AA Gent.

AC Milan verloor in de tweede ronde van het Italiaanse bekertoernooi thuis met 1-0 van Palermo, dat uitkomt in de Serie B. De club van Gullit kan zich in het uitduel op Sicilië revancheren. In de strijd om de wereldbeker speelt AC Milan tegen Velez Sarsfield. De Argentijnse landskampioen veroverde gisteren de Zuidamerikaanse beker na winst op het Braziliaanse Sao Paulo.