Abdellaoui toch verkocht aan NAC

ROTTERDAM, 23 AUG. De 19-jarige Yassine Abdellaoui is het lijdend voorwerp in een klucht tussen zijn oude club Willem II en zijn nieuwe werkgever NAC. De clubs spelen dit weekeinde tegen elkaar.

Eerst luidde het bericht dat de Marokkaan door Willem II was verhuurd aan NAC, dat de middelen ontbeerde om hem te kopen. Nu is hij opeens toch verkocht. En er schijnt een clausule in het contract te staan dat de speler zondag niet mag meedoen. NAC en Willem II ontkennen dat zo'n bepaling is opgenomen.

De positie van de Marokkaan, die constant in conflict lag met trainer Reker, was onhoudbaar in Tilburg. Bij Willem II had de leiding genoeg van de linkerspits die geregeld te laat kwam en het slecht kon vinden met de andere spelers. Abdellaoui zelf blijft rustig onder de commotie. “Ik ga ervan uit dat ik zondag speel tegen Willem II.”