Rob Rensenbrink oud-international over Nederland - Marokko

“Ik denk er hetzelfde over als iedereen. Het was inderdaad niet echt goed en dan druk ik me nog voorzichtig uit. Ik had het wel een beetje verwacht. Het zijn allemaal leuke voetballers, maar er zitten geen echte rotzakken tussen. Spelers die de mouwen opstropen zoals Neeskens en Van Hanegem vroeger. Ja, Wouters, maar die wordt veel te oud. Hij is te lang geblesseerd geweest bij PSV. Ik ben blij dat hij geschorst is tegen Ierland. Als we tegen één land kans hebben, is het wel tegen Ierland. Nee, verder denk ik niet. Maar wereldkampioen worden we zeker niet. Ik heb een paar landen gezien die meer techniek maar ook meer werklust tonen. Argentinië is voor mij een van de favorieten. Nee, ik wist niet dat Maradona verdacht wordt van dopinggebruik. Ja, als je die rode waas bij de Argentijnen ziet, dan verbaast het me niets. Dat was vroeger al zo. Maar wij hadden nooit harde bewijzen.”