Pop-kaarten bij postkantoor

DEN HAAG, 27 JUNI. Vanaf volgend jaar zijn bij 150 grotere postkantoren kaarten te koop van popconcerten die georganiseerd zijn door het boekingskantoor MOJO. Ook bestaat de mogelijkheid hier telefonisch te reserveren. Nu zijn deze kaarten alleen te verkrijgen bij acht speciale verkooppunten in het land.

KPN-dochterbedrijf Postkantoren BV en MOJO Concert BV sloten hiertoe deze week een contract. De postkantoren streven al enige tijd naar een verbreding van het dienstenpakket. In dat verband worden nog onderhandelingen gevoerd met andere aanbieders van kaartjes in de amusementsindustrie en de sportwereld.

Met MOJO heeft Postkantoren BV een grote vis weten binnen te slepen. Het kantoor organiseert massaal bezochte popconcerten. Dit jaar heeft MOJO de organisatie van het North Sea Jazz Festival overgenomen van de erfgenamen van Paul Acket.