Dino Baggio vier jaar naar Parma

PARMA, 27 JUNI. De Italiaanse international Dino Baggio speelt de komende vier jaar voor Parma. De middenvelder van Juventus, die donderdag de enige treffer maakte in het duel met Noorwegen, tekende vrijdag in New York het contract. In een eerder stadium bereikte Baggio met de Parmezaanse club al overeenstemming over zijn persoonlijke eisen.

De Duitse Bundesligaclub MSV Duisburg heeft de Zweedse international Roger Ljung (28) voor twee jaar gecontracteerd. MSV Duisburg betaalt aan Galatasaray een transfersom van ruim 1 miljoen gulden.

De voetballers van de Verenigde Staten zijn na hun verrassende prestaties in trek bij diverse Europese clubs. Vooral in Duitsland volgen de Bundesliga-clubs de verrichtingen van de Amerikanen, die relatief goedkoop zijn, met grote belangstelling. Opvallendste namen zijn die van Lalas, Meola, Balboa, Harkes, Caligiuri en Stewart, die voor 1,2 miljoen gulden weg mag bij Willem II.