De Bladen Week 26

Ex-Dolly Dot Anita was vorig jaar bijna wanhopig, maar nu heeft ze een stolpboerderij. (S)

Willem-Alexander heeft aan het Amsterdamse Weteringplantsoen een geheim liefdesnestje waar de Oranjetelg in alle rust het pad der liefde kan verkennen. (S) Om de suggestie van sommige bladen dat zij en Julio Iglesias uit elkaar zouden gaan, moet Nederlandse Miranda Rijnsburger hartelijk lachen. (P) Volgens een gerucht laat soapster Reinout Oerlemans zich willens en wetens gebruiken als bliksemafleider voor de romance tussen Paulette Schröder en Willem-Alexander. (S) Bij Sterreslag wordt net zo hard tussen de lakens als op het veld slag geleverd, grapt iemand. (P) Als hij naast zijn bed staat weet ex-Cat Jaap Schilder dat hij iets moois gaat metselen, en met muziek is dat net zo. (S) In Volendam wordt druk gespeculeerd dat BZN-zangeres Carola Smit volgend jaar opnieuw zwanger zal zijn. (P) Juliana's grote wens om samen oud te worden gaat in vervulling nu Bernhard een streep onder zijn vliegcarrière heeft gezet. (S) Als cultuurdeskundige is PvdA's Jeltje van Nieuwenhoven ten minste een maal per maand in een Amsterdamse bioscoop te vinden en ze vindt dat niemand de Nederlandse versie van Phantom of the Opera mag missen. (S) Ook in de wouden van 't Gooi kan de eenzaamheid toeslaan, maar zanger Gordon is er op dit moment heel happy met zichzelf. (S) Terwijl Frits Bolkestein, de ietwat stijve voorman van de VVD, voorzichtig op zijn stoel danste, liet Erika Terpstra, het populairste Kamerlid van Nederland, zich helemaal gaan in de armen van een knappe jongeman. (W) Willibrord Fréquin heeft zes identieke donkerblauwe pakken. (S) Mijn werkelijke fans zijn wat rijpere vrouwen en homo's, weet volkszanger Dries Roelvink. (S) De gedachte dat wormen en maden een dierbaar persoon aanvreten, maakt zangeres Liesbeth List helemaal gek. (S) Het mechanisme achter jeuk is zeer ingewikkeld en nog lang niet geheel opgehelderd, aldus de huisarts drs. N.J.H. van Hasselt. (P) De modewereld denkt heel anders over de rijkdom van de showbusiness, waar gierigheid eerder troef lijkt. (P) Zelfs van een oude emmer is nog een vijvertje te maken en laat kleding met aardbeienvlekken een nacht in magere melk weken. (W)

P = Privè, S = Story W = Weekend