Beatles zouden weer opnamen hebben gemaakt

LONDEN, 21 JUNI. De drie nog levende leden van de vroegere popgroep de Beatles, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr, hebben volgens een medewerker van hun produktiemaatschappij Apple in Londen drie weken geleden weer samen in een studio plaatopnamen gemaakt. De groep was in 1970 uit elkaar gevallen en had sindsdien niet meer samen gespeeld. Voorlopig zou alleen de instrumentale begeleiding van een aantal nieuwe liedjes zijn opgenomen. De muziek moet deel uitmaken van een televisie-documentaire die volgend jaar door de BBC wordt uitgezonden. McCartney had in januari bevestigd dat de vroegere Beatles weer samen opnamen zouden maken. Volgens geruchten zou Julian Lennon, de zoon van de in 1980 vermoorde Beatle John Lennon, de plaats van zijn vader innemen. (AP)