De Bladen Week 25

Volgens een rustend paragnost uit het Noordbrabantse Cuijk huwt Willem-Alexander binnen een jaar met een Brits burgermeisje van gegoede stand dat hij zonder acht op haar te slaan twee jaar geleden al eens ontmoette. (S)

Na het veto van de koningin is het ongehuwde liefdesnestje van prins Constantijn en Barbara de Kanter voorlopig van de baan, maar de officiële verloving wordt op korte termijn wel verwacht. (P) Ondanks een schaars gekleed meisje dat de buren aan de schutting hingen, heeft Willem-Alexander zich tegen vrienden laten ontvallen zich in zijn nieuwe huis aan het Noordeinde, waarvan de bouwkosten de pan uit rijzen, nooit thuis te zullen voelen. (W) Met een stropdas bol van grazende koeien oogstte mr. Pieter van Vollenhoven grote bewondering in het Groningse dorpje Ezinge. (S) Prinses Juliana's helikopter arriveerde wegens het slechte weer een half uur te laat bij de Dalai Lama in Middelburg. (S) Niet alleen zijn Ferrari, bij prins Bernhard is zelfs de inkt in zijn vulpen groen. (P) Voor het eerst in jaren ontbrak de kroonprins op het Leidse Witte Dame-bal. (P) Aan de sprookjesromance tussen een mooi, blond, Nederlands fotomodel en de wereldberoemde Spaanse zanger Julio Iglesias is na 3 jaar onverwachts een einde gekomen. (W) Hans van der Togt zoekt naarstig een nieuwe, mooie, lieftallige assistente voor zijn Rad van Fortuin en de kijkers mogen straks kiezen, want Joop van den Ende brengt de finale auditie op de tv. (P) Die tekst 'ik ga dood' is zo hard en daarom wilde Henny Huisman niet voor een uitvaartverzekeraar op een billboard, en ze boden ook maar een halve ton. (P) Op de rand van de afgrond moet voormalig televisiester Martin Brozius, financieel uitgekleed door zijn ex-vriendin, maar zien uit het diepe dal omhoog te krabbelen. (S) In de wandelgangen van de VARA gaat het hardnekkige gerucht dat Sonja Barend, die de laatste jaren tam en mild is geworden, bij gebrek aan een opvolger uitstel van executie heeft gekregen. (W) Veel mannen zijn jaloers op het haar van Willem van Hanegem. (P) Een hartstochtelijke kus werkt sterker dan een aspirientje. (W) De juiste lachspieren traint u met een potlood tussen de tanden en eet bij wassende maan veel fruit en groente. (W)

P = Privé, S = Story W = Weekend