Viaduct

Theaterproduktie 'Viaduct', onder de A6 bij Almere, di t/m do 21u, toegang fl.12,50. Inl en kaartverkoop de VVV's in Flevoland.

Een viaduct onder de A6 bij Almere is het decor van het theaterstuk Viaduct dat van 18 juni t/m 17 juli van di tot en met donderdag telkens om 21u door de groep Theater na Water wordt opgevoerd.

Het verhaal gaat over een familie die in een andere stad een nieuwe toekomst wil opbouwen. Na een doodvermoeiende inpakperiode is het gezin met de verhuiswagen onderweg gestrand, langs de snelweg onder een viaduct. Een incident veroorzaakt een kettingreactie van emoties met grote gevolgen.

De locatie waar Theater na Water speelt is met het openbaar vervoer te bereiken via bushalte 't Oor tussen Almere stad en Almere haven, waarvandaan bij zeilschool Haddock om 20u30 een bootje vertrekt. Het viaduct is met de auto te bereiken via de afslag Almere Haven.