De Bladen Week 24

Ze is echt niet zielig, want waar zijn bijvoorbeeld al die sieraden die ze bezit, vraagt Patty Brards ex-partner, die voorlopig vrijgezel blijft, zich af. (P)

In een oud visserscafé noemde kinderheld Ome Willem een psychotherapeut 'Ome Jopie' en zeilde toen tussen de opgezette snoeken door en bleef met hevig bloedende neus op de grond liggen. (P) Volgens sommigen keerde Ruud Gullit als een geslagen hond terug naar Italië omdat zijn gezin met kidnapping zou zijn bedreigd. (P) Een tipgever meldt dat er op die bewuste maandagochtend groot alarm is geslagen in en rond het Noordwijkse hotel, maar de beveiligingsambtenaren houden hun mond stijf dicht. (S) Volgens zangeres Anny Schilder hoeft niemand meer dik te zijn, kijk maar naar mij. (W) Wat is er waar van de geruchten dat het mooie, blonde, topmodel Karen Mulder gaat trouwen met de ex-verloofde van prinses Stéphanie? (W) De balletwereld leeft intens mee met prima-ballerina Karin Schabel die volgend seizoen onherroepelijk wordt ontslagen omdat ze te oud is. (P) Jos Brink is verdrietig en teleurgesteld, want hoewel Joop van de Ende hem de rol had beloofd, moest hij nota bene uit de krant vernemen dat Paul van Vliet Higgins in 'My Fair Lady' speelt. (P) Met de dieet-oorbel die het speciale afslankplekje in de oorschelp continu masseert, val je een kilo per week af. (W) Kok Joop Braakhekke ontdekte dat deelnemen aan Sterrenslag niet zonder gevaar is. (W) Roodharige zangeres Imca Marina moest in Hongkong een hesje aantrekken om haar boezem te verbergen. (S) Onder het genot van een stevige joint is in koffieshops de Europese eenwording allang een feit, vindt protestzanger Armand. (S) Volgens Nina Hagen zijn Herman Broods open benen het bewijs dat zijn lichaam vol gif zit. (W) Gerard Joling zou onaangeroerde etensresten het liefst in een doos doen en naar Ethiopië sturen. (S) De gedistingeerd geklede man die plotseling discotheek It binnenliep, was niemand minder dan Ed Nijpels bij wie de lentekriebels duidelijk hadden toegeslagen. (S) Deel eens thee met uw planten, zo genieten mens en plant. (P) En maak regelmatig de telefoonhoorn schoon, anders kunt u besmettingen krijgen. (W)

P = Privé, S = Story W = Weekend