Brandaris

'All along the Lighttower' is de naam van een muziek- en theaterspektakel waarmee vanaf vandaag tot en met aanstaande zondag de vierhonderdste verjaardag van de vuurtoren op Terschelling wordt gevierd.

Terschelling's Oerol produkties presenteert: het Chileense mimetheatergezelschap Teatro del Silencio met de voorsteling 'Taca, Taca'; muziek van Lojo en Mau Mau, van de Afrikaans/Italiaanse groep 'Africa Unité', en van de Keltische zangeres Talitha Mackenzie.

Ruime gelegenheid tot dansen biedt het vierdaagse swingfeest 'The Lighthouse Timemachine' en hoogtepunt van de festiviteiten is een 'vurig' spektakel van muziek, theater, vuurwerk en laserstralen op zaterdag 11 juni, met medewerking van Orkater, performer Peter Zegveld en de Eindhovense slagwerkgroep Slagerij van Kampen. Voor een volledig programma en 'aantrekkelijke' kortingen verwijst de organisatie naar het 'monsterboekje', te koop op de veerboot en op het festivalstrand. T/m 12 juni. Inl 05620-8449 of 05620-3000.