Oranje mist vier spelers in laatste oefenduel

NOORDWIJK, 4 JUNI. Bij het Nederlands elftal ontbreken vanmiddag in het duel met amateurclub SJC, de laatste test gedurende het trainingskamp in Noordwijk, vier spelers.

Drie daarvan zijn geblesseerd: Van Gobbel (enkel), Overmars (kuit) en Blind (lies). Doelman De Goey, die tot nu toe vrijwel voortdurend in actie kwam, krijgt een dag vrij. Wegens lichte problemen met de knie staat achter de naam van Rijkaard een klein vraagteken. Bondscoach Advocaat gaat ervan uit dat de problemen van de geblesseerden zijn opgelost als de selectie donderdag weer bijeenkomt.

Oranje verzamelt zich dan op Schiphol, voor de vlucht naar Toronto. Daar wordt dan zondag geoefend tegen Canada. Onmiddellijk na de wedstrijd vliegt het gezelschap door naar Orlando, in elk geval de pleisterplaats gedurende de eerste ronde van de wereldtitelstrijd.