De Bladen Week 20

TV-presentatrice Tineke is diep bedroefd, maar bovenal geschokt, want de Maria-verschijning in haar programma was niet echt. (P)

De mens bestaat voor een heel groot deel uit water en daarom veroorzaakt de volle maan soms een soort springvloed. (W) Ria Lubbers en Janneke Brinkman kunnen elkaar niet luchten of zien, want Ria vindt dat Janneke munt slaat uit de bekendheid van haar man en dat ze zich als een Hillary Clinton te veel met het politieke werk van Elco bemoeit en daarom liet Ruud Elco aan zijn lot over en dat leidde er mede toe dat het CDA bij de verkiezingen zo'n klap kreeg. (W) Hoewel ze wilde dat Ruud een baantje in de luwte nam - zoiets als KLM-president - gaat Ria Lubbers niet scheiden en na een weekend praten volgt ze hem straks naar Brussel. (P) Op de begrafenis van Willem Duys zal het Adagio voor strings van Samuel Barber klinken . (W) Gerard Jolings nieuwe damesgeur heet Corazon en niet Gerard Joling, want wie koopt er nu een flesje Gerard Joling? (P) Zijn moeder lag nachten wakker na de crash van Senna, maar volgens de autocoureur Jos Verstappen horen de minder leuke kanten van zijn beroep er gewoon bij. (W) Zelfs als oud-moeder des vaderlands mag Juliana op haar verjaardag niet even in stilte mediteren tussen varens, vogels en vossen. (P) Pas toen zijn vrouw Laura hem in de arm kneep, begreep Lee Towers dat hij van koningin Beatrix echt een lintje had gekregen. (S) Rudolf de Korte ziet een grote overeenkomst tussen surfen en politiek. (P) Zangeres Thérèse Steinmetz kent veel jonge mensen met zo weinig inhoud dat ze niet eens een kopje thee met ze zou willen drinken. (S) Catherine Keyl ontdekte dat je de meest interessante dingen - zoals bijvoorbeeld SM - om de hoek kunt vinden. (P) Volgens Robert Long is het om te schrikken zo slordig we in Nederland met onze eigen cultuur zijn. (S) Het gaat de verkeerde kant op met ons land, aldus de onverholen kwade populaire acteur Marc Klein Essink. (S) Kick Stokhuizen is beslist niet oud en ook niet uit, aldus Kick. (P) Lik even langs de rand van het glas en uw lippenstift zal niet afgeven. (W) Vermijd huidcontact met dode vissen. (P)

P = Privé, S = Story W = Weekend