Correcties en aanvullingen

Glazen zaal

In de krant van vrijdag 29 april (Restauratie Delftse monumenten, pagina 6) is het Delftse bedrijf Octatube genoemd als ontwerper van de glazen zaal voor het Nederlands Philharmonisch Orkest in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Dit is niet juist. Octatube was er wel bij betrokken, maar de ontwerper was Pieter Zaanen, architect van het gelijknamige architectenbureau in Amsterdam.

KNP BT

In de krant van vrijdag 6 mei (KNP BT verbetert kwartaalresultaat, pagina 15) is gemeld dat het papierconcern KNP BT over het eerste kwartaal van 1993 een positief resultaat had behaald van 13 miljoen gulden.

Het concern heeft in het eerste kwartaal van dit jaar een nettowinst uit gewone bedrijfsuitoefening behaald van ongeveer 50 miljoen gulden, maar een negatief resultaat van 13 miljoen gulden in dezelfde periode van 1993.