Lintjesregen 1994; Verkeer en Waterstaat

Ridder Orde Nederlandse Leeuw: M.A. Busker, Krimpen a/d IJssel, vrz. hoofddirectie Smit Internationale.

Officier Orde Oranje-Nassau: L.A. Arnold, Beuningen, oud-hfd. bij Rijkswaterstaat Gelderland; jhr. A.H.L. Coenen, Noordwijkerhout, gebiedsleider KLM Afrika; L.H. Cramer, Alphen a/d Rijn, adviseur vliegdienst Transavia; L.Th. van Doorn, Oegstgeest, plv. alg. dir. PTT Post Groningen; ir. C. Douma, Soest, afd.hfd. Nederlandse Spoorwegen; Th.G.M. Egberts, Millingen a/d Rijn, dir. Gelderse Vervoer Maatschappij;ing. W.E. Hageman, Pannerden, oud-hfd. bij Rijkswaterstaat, Gelderland; K.H. van Hout, Voorburg, projectdir. HSL V en W; L.J. Jonker, Heerde, oud-vrz. Van Gelder Hattum Beheer, Elburg; H.L. van Kampenhout, Dirksland; ir. J.L. Koolen, Dordrecht, oud-projectl. Rijkswaterstaat Delft; J.H. Lievegoed, Zeist, oud-hfd. personeelsz. KLM; ir. H.A. Meijer, Dordrecht, dir. techn. dienst Zuiveringschap Dordrecht; mr. S.D. Renzema, Zeist, dir. Vervoermaatschappij Centraal Nederland; ing. P.H. Smit, Warmenhuizen, hfd. bij Rijkswaterstaat Haarlem; drs. M.G. Spaans, Hoofddorp, dijkgraaf; R.A. van Streun, Nieuwerkerk a/d IJssel, dir. PTT Autolease; mr. J.H.A. Teulings, Leidschendam, hfd. bij Rijkswaterstaat Den Haag; ing. A. Tukker, Bergen op Zoom, oud-hfd bij Rijkswaterstaat Utrecht; H. Varenbrink RA, Haarlem, dir. accountantsdienst VenW; ing. G.J. van Velzen, Hillegom, directielid PTT Telecom Gronignen; D.I. Vermaat, Hellevoetsluis, vrz. Busvervoer Nederland/ Koninklijk Nederlands Vervoer; H. van Wezel, Delden, dir. Van Wezel Transport BV Hengelo (O); ing. G. van Wijk, Ridderkerk, adj.dir. Smit Tak Rotterdam; R.C.J. Wunderink, Amstelveen, hfd. PR KLM; mr. J.J. van Zanten Jut, Den Haag, hfd. bij Rijkswaterstaat Den Haag.

Ridder Orde Oranje-Nassau W.A. van Beers, Tiel, oud-ass. Organisatie en Kwaliteit NS; ir. H.E. van den Berg, Leimuiden, oud-projectmanager KLM; J.G. van Bruinessen, Heiloo, oud-dir. J.G. van Bruinessen, Zaandam; mevr. A.M. van der Burg, Amstelveen, purser; A.J. Buurman, Zoetermeer, plv. manager PTT Telecom; G.J.C. Frijns, Meerssen, projectl. geluidhinder Rijkswaterstaat Limburg; A.A. van Genderen, Spijkenisse, dir. Getron; J.E.M. Groot Kormelink, Oldenzaal, oud-chef Waterschap Regge en Dinkel; W. Hartog, Hardinxveld-Giessendam, hfd. techn. dienst Rijkswaterstaat Zuid-Holland; A.C.J. Hogendoorn, Voorburg, oud-medewerker PTT Telecom; J. de Jager, Hilversum, oud-vrz. Nederlandse Vereniging van Kapiteins ter Koopvaardij; J.V. Jamin, Maastricht, hfd-projectleider Rijkswaterstaat Limburg; A.L.M. Janssen, Venlo, dir. Janssen Auto's; ing. H.J. de Jong, Geleen, medew. Rijkswaterstaat Limburg; D. Kapteijn, Nieuw Vennep, oud-hfd. grondschool KLM; P. van den Kerkhoff, Woerden, oud-chef bij NS; G.S. Kok, Leerdam, hfd. Nederlands Maritiem Informatie Centrum, Rotterdam; J.J. Konings, Goes, regiomanager KPN Breda;M. Koster,Nunspeet, oud-hfd. jur. zaken Rijkswaterstaat Noord-Holland; R. Krediet, Noordwolde, oud-techn. dir. Jan Krediet Beheer; A.M. Kuijten, Son, loco-watergraaf Waterschap De Dommel; D.C. Meeus, Kalmthout, dir./ eig. Meeus Transport Bergen op Zoom; J.J.H. van der Meulen, Landgraaf, ambt. VenW; ing. F.A. van Mulken, Stein, projectleider Rijkswaterstaat Limburg; L.L. von Münching, Wassenaar, maritiem schrijver en historicus; P.C. van der Niet, Gouda, beleidsmedew. KPN; ing. L.A. Philipse, Harlingen, hfd. techn. dienst Waterschap Fryslân; W. Prins, Giethoorn, manager KPN Zwolle; N.G. Redeker, Wijdenes, dagelijks bestuur Waterschap Westfriesland; J.E. Roest, Soest, personeelsfunc. KNMI De Bilt; Y. Scheffer, Urk, dir. Bergings- en Transportmaatschap. Scheffer; B.D.N.M. van der Sprong, Gouda, Adm.- en Assur.knt Van der Sprong; M. van Straten, Hoofddorp, dir. Van Hattum Blankenvoort; A. Tammes, Nieuw Vennep, hfd. grondafhandelingszaken KLM;K.M. van Tuijl, Santpoort-Zuid, oud-medewerker NS; R. Veenstra, Heeg, dir. W. Veenstra Transport Holding; C. Verbeek, Amstelveen, hfd techn. dienst KLM Cityhopper; ing. H. Vermaat, Assen, facilitair bedrijf KPN Groningen; M. Visser, Amstelveen, hfd. vliegtuigafhandeling KLM; M. de Vries, Rijnsburg, manager KPN Groningen; A. de Waal, 's-Gravenpolder, hfd. bij Rijkswaterstaat Utrecht; H.A.G.M. van der Waarden, 's-Hertogenbosch, oud-chef Waterschap De Aa; ing. J.C.P. van der Wee, 's-Hertogenbosch, oud-hfd. Rijkswaterstaat Noord-Brabant; F.H. Wiechmann, Amstelveen, hfd. technische samenwerking KLM; C. van Wingerden, Dordrecht, dir. bij Groot-Hensen BV.

VERKEER, LANDBOUW EN ECONOMISCHE ZAKEN

Ridder Orde Nederlandse Leeuw: mr. P.A. Nouwen, Rotterdam, hoofddir. ANWB.

VERKEER EN WATERSTAAT EN BINNENLANDSE ZAKEN

Officier Orde Oranje-Nassau: dr.ir. T.G. Ong, Eindhoven.