Lintjesregen 1994; Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Commandeur Orde Oranje-Nassau, bij bevordering: mw. J. van Leeuwen, Zoetermeer.

Officier Orde Oranje-Nassau: mw. K.Y.I.J. Adelmund, Amsterdam, vice-vrz. FNV; prof. mr. W.J.P.M. Fase, Hazerswoude-Dorp, vrz. Sociale Verzekeringsraad; Th. Knol, Pijnacker, dir. Centraal Bureau van het Centraal Bestuur voor de Arbeidsvoorziening in Rijswijk; drs. C. Pot, IJsselstein, reg. dir. Arbeidsvoorziening Amsterdam/ Zaanstreek/ Waterland; H.K. Rikkert, Huizen, dir. dienst Sociale Verzekering van het GAK Amsterdam; mr. F.F. van Schaik, Heemstede;F. Zaadhof, Gouda, oud-hfd. op Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Ridder Orde Oranje-Nassau: R.W. van Alphen, adj. hfd bij het GAK Amsterdam; W.J.J. Becx, Munstergeleen, dir. Arbeidsbureau Sittard; Tj. Bijlsma, Wijk bij Duurstede; R.G. Bouman, Haarlem, lid hoofdbestuur Vervoersbond CNV; F.J. Bukkems, Echt, oud-unitmanager Netherlands Car B.V. Born; M.J.C.M. Bullens, Helmond, oud-adj.-dir. stichting Adviesbureau voor Opleiding en Beroep Zuidoost-Brabant;ir. M.J. van der Burgt, Akersloot, oud-consultant bij Shell Den Haag D. van Commenée, Utrecht; dr. Ch.G.M. Dijkhuis, oud-hfd DSM Research Geleen;ing. H.G.M. Dohmen, Epe, dir. bij Hoogovens Groep IJmuiden; drs. J.E.A. Dols, Landgraaf, hoofd personeelsz. DSM Heerlen; L.J.W. Haenen, projectmanager N.V. Koninklijke Sphinx Maastricht; J.H. Hofmann, Doorwerth; E.J. de Jong, Amstelveen; R. Last, Hattem; A. Meijboom, Poortugaal, sectiehfd Shell Nederland Raffinaderij Pernis; mw. B.J.H. Nijhof-van Os, Haaksbergen;A.R. van de Put, Alphen a/d Rijn, bestuurder Dienstenbond CNV; W.J. Thoma, Enter; mw. M.K.E. Veenstra, Woerden, landelijk bestuurder Dienstenbond FNV;H.J. Zinzen, Bocholtz, dir. bij Staalbouw Leunissen Simpelveld.

SOCIALE ZAKEN EN ECONOMISCHE ZAKEN

Ridder Orde Oranje-Nassau: F.H.C. van der Burg, Berkel en Rodenrijs, dir. Sticht. Centraal Pensioenfonds Internatio-Müller Rotterdam.

SOCIALE ZAKEN, FINANCIEN EN LANDBOUW

Officier Orde Oranje-Nassau: C. Voogt, Apeldoorn.

SOCIALE ZAKEN EN LANDBOUW

Ridder Orde Oranje-Nassau: G.D. Koster, De Bilt.

SOCIALE ZAKEN EN VERKEER

Officier Orde Oranje-Nassau: drs. A. van Oosterom, Velsen-Zuid.