Lintjesregen 1994; Financiën

Ridder Orde Nederlandse Leeuw: mr. H.J. Haverkamp, Bennekom, lid directieraad belasting Rotterdam.

Officier Orde Oranje-Nassau: C.F. Ballintijn, Voorschoten, belasting te Utrecht; H.J. Boes, Twello, belasting te Apeldoorn; prof. mr. J.F.M. Giele, Den Haag;L. Hermans, Heerlen, belasting; J.A. Hoefnagels, Nieuwenhagen, belasting te Maastricht, mr. R.F. Klijnsma, Haren, belasting te Groningen; mr. R.F.J. Koekebakker, Bleiswijk, belasting te Den Haag; drs. J. van der Kooij ra, Oosterhout, belasting te Breda; W.H. Nieuwenhuis, Rijswijk, belasting te Utrecht; drs. D.J. van Nus, Den Haag, belasting; W. Schreuder, Lisse, belasting; H. Stegeman, Apeldoorn, belasting; S. Vriesema, Nieuw Vennep, douanedistrict Rotterdam.

Ridder Orde Oranje-Nassau: A. Cretier, Naaldwijk, belasting te Rijswijk; H.H.J. Huntjens, Berg en Terblijt, belasting te Heerlen; H.W.J. Jansen, Den Haag, Financiën; J. Kuling, Lent, belasting te Nijmegen; D.J. Mondeel, Holten, belasting te Almelo; H. Ouwerling, Hout Blerick, douane Venlo; J.F. Overmeire, Rijswijk; P. Pool, Wateringen, medewerker Financiën; A. Versteeg, Capelle a/d IJssel, douane Rotterdam.

FINANCIEN EN O&W

Officier Orde Oranje-Nassau: H. Mobach, Pijnacker.

FINANCIEN EN LANDBOUW

Ridder Orde Oranje-Nassau: ir. W.H.I. Zwart, Eindhoven, oud-onderdir. RABO Bank Nederland Utrecht.

FINANCIEN EN VROM

Ridder Orde Oranje-Nassau: ir. P.A. van der Heiden, Lopik.