Lintjesregen 1994; Economische Zaken

Ridder Orde Nederlandse Leeuw: mr. L.A. Geelhoed, Gouda, secr.-gen. Economische Zaken; jhr. mr. H.A. van Karnebeek, Hilversum, Raad van Bestuur Akzo; ir. N.G. Ketting, Huizen, vrz. dir. SEP te Arnhem; drs. A. Verberk ra, Papendrecht, plv. secr.-gen. Economische Zaken.

Officier Orde van Oranje-Nassau bij bevordering B. Janssen AA, Rolde, vrz. NOvAA te Den Haag; J. de Koning, Rotterdam.

Officier Orde Oranje-Nassau: G. Beenker, Oostvoorne, oud-pres.-dir. Helvoet Holding, alg. dir. Helvoet; ir L.J. Boone, Rheden, dir. Chemicals Akzo; dr. K. Bulthuis, Eindhoven, alg. dir. Corporate Research Philips; K. Damen, Noordeloos, alg. dir./eigenaar Damen Groep; H.D. Dokter, Blaricum, oud-reg. dir. bij I.F.F. Trading Company, Hilversum; A.A.P.K. van Eynatten, Wijlre, oud-chef bij CBS te Heerlen; drs. A. Fontijne, Vlaardingen, dir. Fontijne Holland; ing. W.M. de Grefte, Nijkerk, vrz. directie Pon Holding; ir. F.I.M. van Haaren, Epse, Akzo Nobel, Arnhem; F. Hartman, Enschede, pres.-dir. Hartman Groep; ir. M.E. Hartman, Abcoude; C.P. van der Heijden, Uden, alg. dir. CSU Total Care; drs. J. Kasbergen, Rotterdam, hfd. studiedienst CBS, Voorburg; drs. P.H.A. Klep, Oegstgeest, hfd. Stafgroep Beleidsontw. NCW; F. Kramer, Amsterdam, industrieel ontwerper; K.W. Kuperus, Naarden, dir. Jongeneel-Groep Hout- en Bouwprod.; ing. J.A. Lebon, Eindhoven, eigenaar Bonbosch; mr. H.A.J. Leewens, Amsterdam, pres.-dir/eig. Van Ede&Partners; G.J. Leppink, Haaksbergen, alg. dir. Unipro;ir. W.H. Meyberg, Arnhem, Business Unit Aramid Fiber Akzo; ir. C.J. Naarding, Haren, alg. techn. dir. Gasunie; J. den Ouden, Noordeloos, dir. Mercon Groep, Gorinchem; H.J.M. van Raaij, Eindhoven, dir. corporate accounting Philips;drs. J.W. Schipper, Breda, alg. dir. Philip Morris Holland; dr. C.J. van Staalduinen, Bennebroek, adj.-dir. Rijks Geologische Dienst; ir. E. Steenbeek, Harlingen; drs. F.M. Stulemeijer, Voorburg, CBS Voorburg; mw. S.C. Toth, Wassenaar, dir. Content Beheer; ir. M. Veth, Aerdenhout, dir. Crown van Gelder Papierfabrieken; ir. D.J. van Waes, Maastricht, dir. DSM Chemicals & Fertilizers; ir. M.J. Wijnschenk, Amstelveen, alg. dir. De Ruiter Verenigde Bedrijven; G.D. Zon, Huizen, project dir. Demkolec te Haelen.

Ridder Orde Oranje-Nassau: B.J. Aten, Krommenie, dir. verkoop Parenco, Renkum; J. de Boer, Amstelveen, oud-dir., adviseur Ajax de Boer, Amsterdam; J.H. Boland, Dinxperlo, oud-dir., thans adviseur Knobo; H. Boonacker, Beverwijk, controller Hoogovens Aluminium, Amstelveen; P.M. Borst, Heemskerk, oud-hfd. bij Hoogovens IJmuiden;J.R. Bouten, Delft; B.Th. ten Brinke, Stokkum, alg. dir. Bribus, Dinxperlo;J. Brouwer, Amsterdam; Th.A.A. Bruitzman, Castricum, alg. dir. Eland-Brandt, Amsterdam; B.C. van Deelen, Valkenswaard; mw. E.M. Denneboom-Franke, Enschede, pres.-dir. BOA-groep; J.A. van Es, Sliedrecht; V.B. Feteris, Oostende, com. Feteris, Den Haag; R.J.A. Fraai, Den Haag, dir.-eig. Fraai Management;ing. H.G. Freriks, Oosterland; mw. A.J. Gaemers, Leidschendam, beleidsmede. Economische Zaken; mw. J. van de Geest-Vogelaar, Oude Wetering, dir. Vrij Uit, Badhoevedorp; J.P. Geijsen, Heinkenszand, dir. bij Rentex Zeetex;mr. A.M. de Geus, Santpoort Zuid, Hoogovens; W.A. Gielens, Vught, dir. Care Schadeservice Den Bosch/Eindhoven; A.P. Goedbloed, Zoetermeer, Shell, Den Haag;dr. ir. H.W. den Hartog, Noordwijkerhout, Hoogovens; F.C. van Heck, Rotterdam, dir.-eig. Van Heck Beheer; J. Hoorn, Hoogeveen, beleidsmedewerker ECD, Den Haag; mw. C.A. Kanteman, Enschede; J. Kriek, Marken-Binnen, dir. Zaanlandia Beheer, Krommenie; E.H.M. Kruitwagen, Stevensbeek, oud alg. dir. Norma Boxmeer, Boxmeer; J.D. Kuipers, Woudsend, dir. Kuipers Holding; T. Middelkoop, Soest, dir. Nederlandse Export Combinatie; B. van Oel, Castricum, Tetterode Nederland, Amsterdam; H.B. Oude Veldhuis, Raalte; J.G.A. Rijnierse, Rotterdam, alg. dir. Van Hecke Catering; S. Scholten, Gieten, com. dir. bij Europrint, Veendam; W.G.R.M. Schoonbrood, Maastricht, dir.-eig. reisbureau Schoonbrood; J.L. Schults, Zierikzee, dir.-eig. Schults Schilders; B.C. Smit, Eerbeek, dir.-eig. Smit Arnhem Groep; J.A.N. Snijers, Rhenoy, rechtskundig adviseur, Rhenoy; drs. H.A.J. Theeuwes, Turnhout (Bel); M. van Toorn, Vlaardingen, directie Mobil Oil, Rotterdam; H. Vegter, Kropswolde, dir. bij Armstong World Industries-Netherlands; ing. J.B. Vermin, Mierlo, oud-dir.-eig. Volker; W.S. van Vliet, Maasdam; G.Th. van der Vrande, Beek en Donk; E.M. Wolff, Haastrecht, alg. dir. Handelmaatschappij v/h Joh. Wolff & Co.

ECONOMISCHE ZAKEN EN BINNENLANDSE ZAKEN

Ridder Orde Oranje-Nassau: S.W. Bruins, Bodegraven, projectleider Economische Zaken.

ECONOMISCHE ZAKEN EN O&W

Ridder Orde Nederlandse Leeuw: ir. C. Boerman, Oostvoorne.

Officier Orde Oranje-Nassau: drs. A.J. Boomer, Wassenaar, oud-vrz. Stichting Aardwetenschappelijk Onderzoek (AWON), vice-vrz. Stichting Nationale Computerfaciliteiten (NCF).

ECONOMISCHE ZAKEN, O&W EN JUSTITIE

Ridder Orde Nederlandse Leeuw: prof. drs. G.G.M. Bak, Amstelveen, hoogl. Katholieke Universiteit Brabant.

ECONOMISCHE ZAKEN EN SOCIALE ZAKEN

Officier Orde Oranje-Nassau: mr. A.C. Heintges, Nijverdal, vrz. Fenecon te Amsterdam; dr. A.C.M. Wanders, Geleen, secr. Vennootschap DSM te Heerlen.

ECONOMISCHE ZAKEN EN WVC

Officier Orde Oranje-Nassau: M.A. Veltman, Amsterdam.