Lintjesregen 1994; Binnenlandse Zaken

Commandeur Orde Oranje-Nassau: mr. F.H. van der Burg, Voorburg, Staatsraad in buitengewone dienst; dr. L. Ginjaar, Westerschouwen, lid Eerste Kamer; mw. mr. J.J.M.S. Leyten-de Wijkerslooth, Tilburg, lid Raad van State; dr. D.A.Th. van Ooijen, Arnhem, oud-lid Eerste Kamer.

Ridder Orde Nederlandse Leeuw: mw. M.G.M.C. Oomen-Ruijten, Maasbracht, lid Europees Parlement; mw. E.M.P. Baarveld-Schlaman, Ermelo, lid Eerste Kamer; drs. A. van Boven, Den Haag, lid Eerste Kamer; mw. drs. A.C. Grol-Overling, Hengelo (O), lid Eerste Kamer; H.F. Heijmans, Hengelo (O), lid Eerste Kamer; mw. J.L.E.M.W.R.R. Tiesinga-Autsema, Almere, lid Eerste Kamer; mw. mr. E.K. Wessel-Tuinstra, Oegstgeest, lid Eerste Kamer; P.M. Blauw, Veendam, lid Tweede Kamer; mw. drs. L.S. Groenman, Maarssen, lid Tweede Kamer; mr. J.G.H. Krajenbrink, Woudenberg, oud-lid Tweede Kamer; P. Lankhorst, Amsterdam, lid Tweede Kamer; M. Leerling, Huizen, lid Tweede Kamer; J. Nijland, Weststellingwerf, lid Tweede Kamer; dr. W.A. de Pree, Leeuwarden, lid Tweede Kamer; mw. drs. N. Rempt-Halmmans de Jongh, Wassenaar, lid Tweede Kamer; G.J. Schutte, Zeist, lid Tweede Kamer;dr. D.K.J. Tommel, Soest, lid Tweede Kamer; ir. B.J. van der Vlies, Maartensdijk, lid Tweede Kamer; M.B.M.J. van Vlijmen, Heemstede, lid Tweede Kamer; drs. F.L.A.J. Wolters, Venlo, lid Tweede Kamer; J.J. van Aartsen, Den Haag, secretaris-generaal Binnenlandse Zaken; mr. A.W.H. Docters van Leeuwen, Den Haag, hoofd BVD; drs. J. Kapsenberg, Leiderdorp, directeur Politie Binenlandse Zaken; mr.drs. M.A.K. Snijders, Bodegraven, oud-president-directeur ABP; P.G.G. Hilhorst, Sevenum, Gedeputeerde Limburg; Th.F.J. Jansen, Noordwijk, Gedeputeerde Zuid-Holland; drs. C.J.N. Versteden, Haarlem, griffier prov. Noord-Holland; J. Dijkstra, Raalte, Gedeputeerde Overijssel; drs. F. van der Ploeg, Leeuwarden, griffier prov. Friesland; mr. J.A. Lander, Middelburg, griffier prov. Zeeland; H. Minekus, Lelystad, griffier prov. Flevoland.

Officier Orde Oranje-Nassau, bij bevordering: J.F. Sievers, Dalfsen.

Officier Orde Oranje-Nassau: mw. A.E.M. de Jong, Rijswijk; mr. W.J. van Elk, burgemeester Helmond; mr. Ph. Timmermans, Waalwijk; mr. H.W.M. Bergamin, burgemeester Bemmel; drs. Chr. de Loor, burgemeester Epe; W.A.H. van Wijck, Nijmegen; mr. P.A. Blok, Nieuwegein, chef Kabinet CdK Utrecht; mr. J. Wiarda, De Bilt, korpschef Regio Utrecht;drs. H.B. Eenhoorn, burgemeester Voorburg; P.C.M. Duijndam, Wateringen; J. Mortier, Bussum; W.S. Westendorp, burgemeester Edam-Volendam; mr. M. Vunderink, burgemeester Borne; D.E. Heere, Leeuwarden; ing. H.C. van den Berg, Naaldwijk, coördinator bij Binnenlandse Zaken; R. Doornebal, Voorburg, voorlichter Binnenlandse Zaken; P.G.J. de Jong, Geleen, actuaris ABP Heerlen; mr. M. Paulusma, Zoetermeer, hfd. Voorlichting en PR Eerste Kamer; F.H.C. Cortenraad, burgemeester Eijsden; mw. G.A.E. Martens-Verhagen, Geleen; drs. R.M.G. Vermaaten, burgemeester Grubbenvorst; G.J.M. van Riet, burgemeester Haelen; J.L. Hanssen, gemeenteraadslid Kerkrade; J.P. van Leeuwenstein, wethouder Kerkrade; A.H.M. Willems, gemeenteraadslid Kerkrade; W.C.J. Kusters, wethouder Meerssen; P.H.W. Smolenaars, wethouder Meijel; J. Kaan, wethouder Nederweert; mw. E.F.M. Coenen-Vaessen, burgemeester Nuth; G.N. Stijnen, gemeenteraadslid Roermond; mw. Chr.M.G. Verboeket-Dings, gemeenteraadslid Roermond; F.A. Corten, Sittard; J.J.J.Chr. Meijers, gemeenteraadslid Stein; A.J. Broeksteeg, gemeenteraadslid Venray; mw. M.Chr.B.A. Lempens-Wouters, oud-gemeenteraadslid Weert; J.J.M. Fica, Wittem; J.J. Jansen, Asten; P.M.L. Franken, gemeenteraadslid Bergen op Zoom; A.G. van der Stoel, wethouder Bergen op Zoom; J.M. van Beerendonk, wethouder Best;mw. H.W.M. van der Ven-Buné, gemeenteraadslid Cuijk en Sint Agatha; J.M. Liebreks, Deurne; H.G.W. Nass, oud-gemeenteraadslid Drunen; mw. E.G. Zuijdwijk-van Damme, wethouder Etten-Leur; E.H. van Dommelen, burgemeester Huijbergen; A.G. van Leuken, wethouder Lieshout; A.G.M. van de Wijdeven, wethouder Lieshout; J.P.M.M. van Gennip, concern-controller, eerste loco-secr. Loon op Zand; G.J. Harmeling, gemeenteraadslid Made en Drimmelen; J.B.S. ter Veer, burgemeester Moergestel; J.C. Verhoeven, Oisterwijk; H.C. de Laat, wethouder Oosterhout; F. van Merrienboer, wethouder Oud en Nieuw Gastel; J. Combée, burgemeester Ravenstein; A.H.A. van den Berg, burgemeester Teteringen; H.W. Grim, oud-hfd. afd. Bevolking, adviseur gemeente Veghel; J.M.L. van de Laar, gemeenteraadslid Veghel; P.E. Leistra, oud-gemeenteraadslid Veghel; mw. C.M.G. van Amelsfoort-Neuhuys, gemeenteraadslid Vught; S. de Hoop, Waalwijk; drs. H. Dorland, burgemeester Werkendam; F.C.C. baron van Tuyll van Serooskerken, Apeldoorn; A.D. Harinck, burgemeester Dodewaard; H.J.A.J. Groothedde, Doesburg; G.H.M. van den Hazelkamp, wethouder Druten; H. van der Veer, Harderwijk; H.J. van Duren, gemeenteraadslid Heerde; H.P. Jager, burgemeester Neede; J.H.J. Giesen, oud-gemeenteraadslid Wageningen, oud-lid PS Gelderland; G.Th. Straten, gemeenteraadslid Wijchen; mw. drs. T. de Haas-Niekerk, oud-wethouder Abcoude; H.W.F. Mumsen, burgemeester Amerongen; mr. A.J. Eijkman, De BIlt, chef kabinet burgemeester Utrecht; M. Leeflang, Utrecht, secr. afd. Kunsten van de Raad voor Onderwijs en Kunsten; M.J. Bruin, burgemeester Alblasserdam; M. Slager, Albrandswaard; A. van der Vlugt, Brielle;mw. J.P. Harmeijer, Den Haag; C.D. van de Merwe, 's-Gravenzande; A.M. Knulst, Hendrik-Ido-Ambacht; W. Bruijnes, oud-gemeenteraadslid Leerdam; P.G. Danz, oud-wethouder Leerdam; R.W.F. Kaebisch, Leerdam; J. Meijdam, oud-gemeenteraadslid Leerdam; A.E. Versluis, secretaris Liesveld; H.B. van der Goot, burgemeester Nieuwerkerk a/d IJssel; mw. A.A. van der Most-de Ridder, gemeenteraadslid Nieuwkoop; K.J. Rubingh, Noordwijk; A.N. Groenewegen, Pijnacker; W.P.C. van der Ende, wethouder Rijswijk; J.C. Eijk, oud-gemeenteraadslid Rijswijk, oud-lid PS Zuid-Holland; L. Maat, gemeenteraadslid Rijswijk; P. Roosen, gemeenteraadslid Schiedam; F.R. Quast, oud-ingenieur DCMR-Milieudienst Rijnmond, Vlaardingen; J. Wijnants, wethouder Voorburg; W.J.Th. Bogaers, Amstelveen; H.E.M. ter Horst, Beverwijk; G.P.W. Jansen, gemeenteraadslid Bussum; C. Plokhooij, gemeenteraadslid Bussum; mw. M.J. Postelmans-Blankemeijer, Castricum; B.G.M. Kemp, 's-Graveland; J. den Arend, Haarlemmermeer; R.J. Kousbroek, Den Helder; drs. R.M. Laning, Den Helder; B.H. van den Bos, gemeenteraadslid Landsmeer; R. Schoufour, Schermer; S. Rolle, Velsen; A. van Marle, beleidsmedewerker Provincie Noord-Holland, Zandvoort; J. de Olde, oud-gemeenteraadslid Brederwiede; P. Slot, oud-hfd. afd. Algemene Zaken, waarn. secr. gemeente Dalfsen; J.F. Miskotte, wethouder Den Ham; J. van Doorneveld, oud-gemeenteraadslid Enschede; J.P.M. Rietkerk, burgemeester Genemuiden; mw. H.M.Th. Bruggeman-Kuijpers, wethouder Oldenzaal; J.H.G. Hesselink, oud-wethouder Ootmarsum; A. de Jong, secretaris Staphorst; J.O.E. Oldenziel, burgemeester Littenseradiel; A.K.W. Douma, Tytsjerksteradiel;ir. G.H. Otten, Groningen; H. Huizing, Hoogeveen; P.J. Mangnus, Hontenisse; A. de Visser, wethouder Mariekerke; J. Kruize, burgemeester Oostburg; J.A. Scheele, Oostburg; H.J. Habers, oud-plantoetser gemeente Almere.

BINNENLANDSE ZAKEN EN FINANCIEN

Ridder Orde Nederlandse Leeuw: mr. W.F.C. Stevens, Amsterdam.

BINNENLANDSE ZAKEN EN WVC

Officier Orde Oranje-Nassau: mr. J.A. Oosterhoff, Oudewater.