De Bladen Week 18

Iedereen zou Willem-Alexander met méér vertrouwen als toekomstig staatshoofd tegemoet zien, als hij wat meer persoonlijk betrokken was bij wat de burger wezenlijk raakt. (P)

Na geruchtmakende affaires met twee Patty's trouwt presentator Gert Berg met mysterieuze bruid Mo. (S) Insiders vrezen dat Gert de ware liefde niet snel zal vinden. (P) Amsterdams nieuwe burgemeester Schelto Patijn en Beatrix waren volgens hun ouders ideale partners. (W) Als Brinkman iets niet zint, begint hij met zijn ogen te knipperen. (W) Voor Conny Vink was de crematie de enige keer dat ze niet om Harry Touw kon lachen. (P) Alleen een paar mongolen die toevallig heel veel poen hebben kunnen Herman Broods schilderijen nog betalen. (S) De meisjes die rustig op hun beurt wachten, zijn Gerard Joling het liefst. (S) In het torentje vulde Ruud Lubbers jarenlang zijn knorrende maag met hamburgers, maar nu heeft hij een magnetron. (P) Ruud wilde het als tussendoortje bekendmaken, maar Den Haag Vandaag wenste geen tijd in te ruimen voor het nieuwtje dat hij grootvader werd. (P) Lubbers hoeft niet te proberen Jacques Delors op te volgen, want dan komt hij Ria tegen, die nu aan de beurt is. (P) Wim Kok kan niet eens een eitje bakken. (W) Hans Alders was niet gewenst, maar wel lief, aldus zijn moeder. (W) Omdat hij 15 kilo kwijt is, beloonde Willem-Alexander zichzelf met een nieuwe auto. (W) Door een soort stalen binnenband kan de koningin bij een klapband niets ernstigs overkomen, maar voor die extra veiligheid moest ze wel diep in de buidel tasten. (S) Moeder Majesteit, de musical over Juliana, de langst levende Oranje aller tijden, kan volgens de componist, die nog even anoniem wil blijven, een knaller van jewelste worden. (S) Ruud Lubbers heeft vier stropdassen, waaronder een sjieke. (W) Felix Rottenberg bezit één paar schoenen. (W) Een dichtvallende deur brak op Gerard Jolings feestje de pink van piano-virtuoos Jan Vayne. (S) Omroepster Ellen Brusse heeft een rijke Amerikaan aan de haak geslagen, zo weet men zeker in Tros-kringen. (P) In een vochtige krant blijft kropsla vijf dagen goed en na een fikse huilbui voel je je vaak een stuk vrolijker. (W)

P = Privé, S = Story W = Weekend