Nieuwe sponsor voor Rosmalen

ROSMALEN, 27 APRIl. Het doorgaan van het grastoernooi van Rosmalen is ook voor de komende vier jaar verzekerd. Dat meldde toernooi-directeur Jacques Kloppert gisteravond. Wie de nieuwe sponsor is wilde Kloppert niet zeggen.

De Continental Grass Court Championships van Rosmalen beleeft van 4 tot 12 juni de vijfde editie. Momenteel verbindt Peugeot nog zijn naam aan het ATP-toernooi. Kloppert kwam de afgelopen dagen echter tot een overeenkomst met een nieuwe geldschieter die ook de komende jaren garant zal staan voor het grastoernooi.

Met het bescheiden budget van 620.000 gulden weet Kloppert dat de echte wereldtoppers het Brabantse toernooi zullen mijden. Maar met drie spelers uit de top-twintig die op de voorlopige deelnemerslijst staan (Gustafsson, titelverdediger Boetsch en Krajicek) noemt Kloppert zich “tevreden”.