Eltingh verliest ATP-punten

ATLANTA, 27 APRIl. Jacco Eltingh is gisteren in de eerste ronde van het graveltoernooi in Atlanta uitgeschakeld. Hij verloor in drie sets van de Amerikaan Reneberg, 6-2 2-6 0-6. De nederlaag kost de 23-jarige speler uit Heerde veel ATP-punten.

Vorig jaar won de Gelderlander het toernooi in Atlanta. In de halve finales versloeg hij destijds Pete Sampras en in de eindstrijd Bryan Shelton, die gisteren eveneens in de eerste ronde verloor. Tegen Reneberg (28) uit Houston, Texas was Eltingh uitsluitend in de eerste set goed op dreef.

In Munchen werd Medvedev gisteren verrassend uitgeschakeld. Zondag nog winnaar in het toernooi van Monte Carlo, verloor hij in de Beierse hoofdstad in drie sets (3-6 6-2 6-7) van de Zuidafrikaan Ondruska, die op de wereldranglijst slechts op de 113e plaats staat. Michael Stich behaalde een benauwde overwinning op de Rus Tsjerkasov, 4-6 7-6 6-1.