Mens en bedrijf

Bestuurder D. Eykel, verantwoordelijk voor de papierproduktie-activiteiten bij KNP BT, gaat weg bij het papier- en verpakkingsconcern.

Het vertrek van Eykel is een gevolg van de overname van KNP BT van de Oostenrijkse papierfabrikant Leykam-Mürtztaler. KNP BT nam enkele maanden geleden de meederheid in Leykam en bracht alle papierfabrieken samen in de onderneming KPN Leykam. Door het vertrek van Eykel daalt het aantal leden van de raad van bestuur tot zes. Eykel (55) was bijna tien jaar lid van de raad van bestuur van KNP. Hij stapte in 1977 over van Van Gelder Papier naar KNP. Na de fusie met Bührmann-Tetterode en de VRG Groep vorig jaar trad hij toe tot de nieuwe raad van bestuur van KNP BT. F.J. de Wit, plaatsvervangend voorzitter van de raad van bestuur, zal de taken van Eykel overnemen.