Gelijkspel Deportivo geeft Barcelona hoop

ROTTERDAM, 25 APRIL. Barcelona is een punt ingelopen op de Spaanse koploper Deportivo La Coruna. De ploeg van Cruijff won zelf met 4-0 bij Celta de Vigo, in de wetenschap dat Deportivo eerder op de dag met 0-0 gelijk had gespeeld bij Lleida. Met nog drie duels te spelen heeft Bara een achterstand van twee punten. Eindigen beide clubs gelijk, dan wordt Barcelona kampioen dankzij een veel beter doelsaldo.

Barcelona scoorde in Vigo weer even gemakkelijk, ondanks het gemis van de geblesseerde Romario. Stoitsjkov trof twee maal doel, Amor en Estebaranz ieder een keer. Celta speelde het laatste kwartier met tien man, nadat Patxi Salinas rood kreeg. Hij deelde een kopstoot uit aan Koeman.

Real Madrid haakte gisteren definitief af in de titelstrijd. De Koninklijke verloor in het Bernabeu-stadion met 2-0 van Real Sociedad. De Kroaat Kodro en Imanol maakten de doelpunten voor de ploeg uit San Sebastian.