Drie inwoners van Gorcum vermoord

GORCUM, 25 APRIL. De politie heeft vanmorgen drie bewoners van een huis in Gorcum vermoord in hun woning aangetroffen.

De slachtoffers zijn een 38-jarige vrouw, haar 6-jarige dochtertje en de 72-jarige moeder van de vrouw. Op de zolderverdieping van het huis aan de Kortebaan lagen nog twee kinderen te slapen die ongedeerd zijn gebleven. De politie kan nog niet zeggen hoe de drie om het leven zijn gebracht, maar sluit niet uit dat de dader in de relatiesfeer moet worden gezocht. Er waren eerder problemen geweest rond het huis. Een buurtbewoner alarmeerde vanmorgen om vijf uur de politie toen hij glasgerinkel hoorde in het huis van de slachtoffers. Hij dacht aanvankelijk dat er werd ingebroken. Toen de politie arriveerde werden de drie lijken aangetroffen.