De Bladen Week 17

Het voormalige kindsterretje Wilma is nog diep onder de indruk van een misdadige aanslag met een brandbom. (P)

Zangeres Ria Valk vindt het onverdraaglijk dat mensen je bepaalde luxe niet gunnen en je huis zomaar leegroven. (S) Hardnekkige geruchten overschaduwen het geluk van Nederlands succesvolste zanger René Froger. (W) Comédienne Rita Corita zit in de ellende, want in haar boerderij-achtige bungalow ontdekte ze achterstallig onderhoud en zelfs verborgen gebreken. (W) Jos Brink zei nog dat je elkaars bekers moet aanvullen en niet leegdrinken, maar het Gooi fluistert al enige tijd over grote huwelijksspanningen tussen musical-ster Simone Kleinsma en amusements-regisseur Guus Verstraete. (P) Als je voluit mens bent, ben je ook als geharde politicus niet ongevoelig voor al die ellende van buitenaf, zegt pastor Jan van Well die het geplaagde gezin Brinkman de afgelopen weken regelmatig thuis bezocht. (P) Ria Lubbers wenst Janneke veel liefs en zal haar persoonlijk een hart onder de riem steken. (P) Niemand in Den Haag gelooft het bizarre gerucht dat Ien Dales is vermoord vanwege de geruchtmakende IRT-affaire. (S) Het pronkstuk in Willem-Alexanders privé-badkamer wordt een supergrote badkuip met whirlpool die, pikant detail, bij uitstek geschikt is voor twee personen. (W) Door zijn Frank Sinatra-look is bijna niets meer te zien van de boorgaten in Prins Bernhards schedel. (P) Oud-vorstin Juliana gaat rond half elf naar bed en vult haar dagen met lezen, televisiekijken en urenlang legpuzzelen. (P) Schrijver/presentator Boudewijn Büch leeft als een monnik en slaapt slechts een paar uur per dag. (W) Henny Huisman beleeft verschrikkelijk veel plezier aan zijn Indonesische nep-Rolex. (P) Mooi, rijk en beroemd zijn, de meisjesdroom bij uitstek, is werkelijkheid voor topmodel Karen Mulder. (P) Vrouwenvleugel-actrice Maja van den Broecke is niet lesbisch, maar juist a-sexueel. (S) Regelmatig krullers in het haar is het schoonheidsgeheim van voetballer John de Wolf. (P) In ijswater wordt een zachte tomaat weer stevig. (W) Katten hoeven de deur niet uit als u zwanger bent, maar barbecuen is af te raden. (P)

P = Privé, S = Story W = Weekend