Correcties & Aanvullingen

Fokker Space

In de krant van 12 april (Fokker Space praat met NIB, Urenco, pag. 17) werd gemeld dat de Nationale Investeringsbank onderdeel is van het ministerie van economische zaken. De NIB is een zelfstandige vennootschap die voor 50,33 procent in handen is van de Staat. A.W. Veerman, in het bericht aangeduid als directeur, is algemeen secretaris van de NIB.

Rwanda

In het hoofdartikel over de excessen in Rwanda (14 april) wordt gesproken van de Organisatie van Afrikaanse Staten. Dat moet zijn: Organisatie van Afrikaanse Eenheid.

LCI

In de krant van 6 april (Handelsverbod LCI na 'foutje', pag. 17) wordt over het computerbedrijf LCI vermeld dat financieel directeur M. van der Vorst vorig jaar augustus is ontslagen. Dat is niet juist: Van der Vorst is vorig jaar uit eigen beweging vertrokken.