De Bladen Week 16

Rudolf de Korte heeft op het ogenblik een vreselijk probleem, de bodem van zijn fantastische droge eau-de-toilette komt in zicht. (P)

De melkboer van minister Alders ziet steeds andere vrouwen diens eenvoudige Nijmeegse rijtjeshuis verlaten. (W) Zelfs Ursul de Geer gaf in Henny Huismans Sterrenplaybackshow een prima staaltje acteerwerk weg. (S) Herman Pieter de Boer vindt het heerlijk om zijn kleinkinderen te knuffelen. (S) Ronnie Tober neemt niet zomaar elke klus aan. (S) Gerard Joling zweet zijn stress er gewoon uit. (S) Volgens top-mannequin Denise, die als zuivelmascotte in Duitsland populairder is dan de koningin, moest de nieuwe Frau Antje een beetje Linda de Mol-achtig zijn. (P) Peter-Jan Rens' Duitse 'Tut er es, oder tut er es nicht'-droom is niet uitgekomen. (W) Arie Ribbens heeft wel eens een konijntje aangereden. (S) Danny de Munk probeert zich soms te vermommen. (S) Al heel vroeg leerden Johan en broer Henny Cruyff in een groentezaak met geld omgaan. (S) Voor echte bollebozen is het eerdaags genieten geblazen als Kas van Iersel iedere avond Denktank gaat presenteren. (S) Imca Marina spaart bierflessen. (S) Willem-Alexander versloeg in Stadskanaal ruimschoots de computer en stortte droogroeiend bijna in een lichte afgrond, maar gelukkig kon Henk Vonhoff hem, zij het met de nodige moeite, tegenhouden. (S) De horoscoop van de kroonprins is raadselachtig, want een troon staat er NIET in. (P) Dat hoogblonde actrice Joke Bruys altijd gek op dieren is geweest, uitte zich al in de tien jaar dat ze met Gerard Cox was getrouwd. (S) Net als Jackie Kennedy heeft Frank Govers kanker in de lymfeklieren. (P) Vlak voor haar dood legde jodelkoningin Olga Lowina contact met haar overleden man. (S) Midden in een bos bij Breda trok Ria Lubbers plotseling haar kleren uit. (W) Tussen vrouwenvleugel-ster Maja van den Broecke en blonde presentatrice Jessica Broekhuis sloeg de vonk over. (P) Astrid Joosten, mooi, jong en succesvol, heeft alles wat haar hartje begeert, ... behalve een man. (S) Pers de lippen krachtig samen en kies een kleur die dicht bij hun natuurlijke tint ligt. (P) En trek bij de hik een paar maal stevig aan uw tong. (W)

P = Privé, S =Story W =Weekend