Ouderenbonden zijn teleurgesteld

UTRECHT, 14 APRIL. De ouderenbonden zijn teleurgesteld dat de politieke partijen gisteren tijdens de protestmanifestatie 'Handen af van de AOW' geen enkele toezegging hebben gedaan de koopkracht voor AOW'ers veilig te stellen. Zelfs E. Terpstra (VVD), zichzelf 'de moeder van de ouderen' noemende, werd gisteren uitgejouwd. Naast de meer dan tienduizend aanwezigen in het stadion ontving de organisatie ook zevenduizend adhesiebetuigingen van mensen die niet aanwezig konden zijn maar wel steun wilden betuigen. De voorzitter van de ANBO, J. Hoek van Dijke, zei na afloop van de manifestatie te hopen dat de AOW-plannen van de vier grote partijen alsnog zullen worden bijgesteld. “Er zal tussen vandaag en 3 mei iets moeten gebeuren om de kiezer alsnog tevreden te stellen.”