Veel belangstelling voor Davis-Cupduel

ROTTERDAM, 13 APRIL. De publieke belangstelling voor de Davis-Cupwedstrijd tussen Nederland en de VS is groot.

Voor de tennis-ontmoeting, op 15, 16 en 17 juli in Rotterdam, zijn al 18.000 kaarten verkocht. In het restaurant van de Euromast keek voorzitter De Boer van de tennisbond (KNLTB) gistermiddag vooruit naar de ontmoeting. En hij keek naar beneden, waar aan de voet van de mast de Müllerpier langzaam wordt leeggemaakt. Nu ligt er op de zes hectare grote pier nog ongeveer 45.000 ton aluminium. Voor 4 juli moet er een stadion zijn verrezen, dat plaats biedt aan 45.000 toeschouwers over de drie tennisdagen. Bondscoach Franker, die weer over Richard Krajicek beschikt, had tot maandag de tijd voor een baansoort te kiezen. De bondscoach bestelde een plexipave ondergrond, een veerkrachtig type hard court.