De Bladen Week 15

Kopstukken als Bolkestein, Kok en Lubbers trekken zich waarschijnlijk de haren uit het hoofd, want de onbekende partijleden die wel meewerkten aan Henny Huismans Sterren Playbackshow zijn in één klap bekende en beminde Nederlanders geworden. (S)

Jurylid Relus ter Beek kende sommige liedjes nog uit zijn jonge jaren. (P) Ria Lubbers houdt niet van house. (W) In het prachtige Amsterdamse grachtenpand van Hedy d'Ancona branden dag en nacht lampen. (W) Tien jaar geleden ging het helemaal fout met Gerard Cox, maar zoals het hoort heeft niemand dat gemerkt. (S) Als een prilverliefd stel zwierden Astrid Joosten en Vincent Mentzel, van wie al meermalen het gerucht ging dat hij de geheime minnaar van Ria Lubbers is, over de dansvloer. (W) Insiders nemen echter de suggestie van een romance tussen Astrid en de gedistingeerde Rotterdamse theater- en Binnenhoffotograaf niet serieus, want daar is Vincent niet op uit. (P) Ontroerd, en met een zweem van triestheid, nam Frank Govers het applaus na zijn laatste show in ontvangst. (S) Jos Brink praat in een nieuw tv-programma met onbekende mensen die echter wel degelijk iets bijzonders te vertellen hebben. (P) Beduimeld door 2.500 bezoekers kwamen Patty Brards avondjurken weer in haar bezit. (S) FNV-voorzitter Johan Stekelenburg aarzelde geen seconde en greep de dief in zijn kladden. (W) TV-taxichauffeur Maarten Spanjer kreeg van een kwade passagier een pistool tegen de slaap. (P) Olga Lowina sloot op tweede paasdag voorgoed de ogen. (W) Sportman in hart en nieren Willem-Alexander is vastbeloten zijn doel - 30 kilo af van de 120 - zo snel mogelijk te bereiken. (W) Een beledigde Leontine Ruiters, de langbenige assistente van de door veel mannen benijde Hans van der Togt, had op haar zestiende al bh-maat 75B, dus die borstvergroting, waarover in haar omgeving af en toe besmuikt wordt gefluisterd, had ze echt niet nodig. (P) Vlaamse diva Wendy van Wantens diepvrouwelijkste fantasie speelt zich af op een voetbalveld met twintigduizend man om haar heen. (S) Het gevaar van diëten is vitaminegebrek, tweelingen moet u iedere dag minstens twee uur scheiden en op een verbrande tong legt u gauw wat suiker. (W)

P = Privé, S = Story, W = Weekend