FC Utrecht-Roda JC

De 5.300 toeschouwers, die ondanks het slechte weer de moeite hadden genomen om in stadion Nieuw-Galgenwaard de wedstrijd FC Utrecht-Roda JC te bezoeken, kregen pas na een half uur de eerste doelkans te zien. Een voorzet van Smolarek werd door De Kock naast gekopt. Utrecht had toen wel even de smaak te pakken. Een inzet van Smolarek werd door Plugboer ingeschoten (1-0).

Pas in de tweede helft gaf Roda blijk van zijn aspiraties voor Europees voetbal. Na de tegentreffer van Max Huiberts, die ontstond doordat de bal slecht werd weggewerkt voor het Utrechtse doel, waren de Limburgers toch maar zelden gevaarlijk. De beste kans kreeg invaller Edwin de Kruijff van FC Utrecht. Zijn harde kopbal werd door doelman Ronald Waterreus echter perfect gepareerd. Het duel stond in het teken van de onmacht.