De Bladen Week 14

Een teleurgestelde Paul de Leeuw zag zijn liedjes naar de tweede en laatste plaats verwezen, maar Willeke Alberti is erg blij dat ze met haar favoriete nummer naar Dublin mag. (P)

Iedereen zegt dat ze er jonger uitziet, en Willeke heeft dat helemaal zelf gedaan, geen plastisch chirurg kwam er aan te pas. Wel heeft een Venlose homeopaat heel veel vuil uit haar gehaald. (W) Bij haar opkomst als Tina Turner in Linda de Mols Loveletters maakte Anneke Grönloh een verschrikkelijke val, een echte doodsmak. (P) Na een botsing met een openstaande deur is Marjan Berk gelukkig weer helemaal de oude. (W) In zijn comfortabele windmolen bevindt Rudi Carrell zich in een nieuwe creatieve fase. (P) Ron Brandsteder voelt zich wat te oud voor de Honeymoonkwis en overweegt van de buis te verdwijnen. (P) Als ze mist met golfen, moet Linda de Mol zich soms enorm inhouden om niet te vloeken. (P) Voor de voeten van prinses Christina viel een vijftienjarige violiste flauw. (P) De door Beatrix zelf ontworpen paarse rouwkoets is een achterlader. (S) Angst voor de tandarts is soms veroorzaakt door iemand in een witte jas. (P) Gereïncarneerde musicalster Lucie de Lange was ooit een Romeinse centurion en heeft heel wat moorden op haar geweten. (S) Op een speciaal gemaakt plankje speelt tv-kokkin Ria van Eijndhoven regelmatig mens-erger-je-niet met echtgenoot Bas in bad. (W) Elco Brinkman, de met veel bombarie aangekondigde opvolger van Ruud Lubbers - de geruchten dat hij aanblijft worden steeds sterker - maakt de moeilijkste tijd van zijn leven door. (W) Tussen de bordkartonnen decorstukken van GTST werd soapacteur Rick Engelkes getroffen door de pijlen van Cupido. (S) Nick de Draijer van Edison Tapijt hielp Patty Brard uit de brand en hoeft daar niks voor terug. (S) Het zieligste slachtoffer van Patty's faillissement is haar dochtertje. (W) De kleine rimpeltjes rond haar mooie groene ogen verraden niet alleen haar leeftijd, maar ook het harde leven dat Sylvia Kristel achter de rug heeft. (S) Wees trouw aan jezelf, anders raak je nog meer in de knoop. (S)

P = Privé, S = Story W =Weekend