Correcties & Aanvullingen

Motorrijders

In de krant van 28 maart (Kicken op pk's zonder kreukelzone, pag. 2) staat dat het aantal verkeersdoden onder motorrijders vorig jaar op 900 lag. Dat is niet correct. Het aantal ziekenhuisslachtoffers en doden samen bedraagt 900. Er vielen in 1993 volgens voorlopige cijfers 104 doden onder motorrijders.

Staatsman

In de krant van 28 maart (PvdA gooit staatsman in de strijd, pag. 9) is bij het artikel in een deel van de editie de naam van de auteur weggevallen. De auteur was Mark Kranenburg.

ANWB

In de krant van 29 maart (ANWB wil stelen auto's met twee chips bestrijden, pag. 1) staat dat de ANWB leden die de chips laten inbouwen een doorlopende korting biedt van vijftig procent op de bruto jaarpremie van de all-riskverzekering. Dit moet zijn vijftig gulden.