Buitenlands voetbal; Spanje

Deportivo La Coruna behield in Spanje zijn twee punten voorsprong op Barcelona. De koploper won met 4-1 van Atletico Bilbao, Barcelona door doelpunten van Koeman en Romario met 2-1 van Tenerife. Real Madrid volgt op drie punten na een 3-2 zege op Valencia.

Bij Valencia maakte Guus Hiddink zijn rentree in de dug-out. Hij was als een vorst ontvangen bij zijn oude club. De eerste training onder de Nederlander werd door 4000 supporters bijgewoond. De laatste wedstrijd van Valencia met Hiddink op de bank voor diens ontslag was op 11 november de thuiswedstrijd tegen Real geweest. Valencia verloor toen met 3-0. In het Bernabeustadion behaalde het elftal een beter resultaat tegen Real. Lang leek Valencia zelfs een gelijkspel te behalen. Vlak voor tijd bezorgde Butragueno Real alsnog de verdiende 3-2 winst.