Ouderenpartijen (2)

De reactie van Karel Reestman (80) op het verschijnsel van de ouderenpartijen is typisch de zo veelvuldig voorkomende reactie op een initiatief. Daar wordt maar al te graag direct overheen gevallen. Alleen al om zo snel mogelijk 'koppen te snellen'. Karel Reestman put uitvoerig uit zijn failliete verleden en gaat er gemakshalve aan voorbij dat er nog geen partijprogramma's van het Algemeen Ouderen Verbond en de Politieke Unie 55+ zijn verschenen.

Zijn commentaar is zinloos en tekenend voor het politieke verval waar CDA, PvdA enzovoort debet aan zijn. Reeds publiceerde De Telegraaf over het absolute faillissement van deze regering en de onmacht van het parlement de regering te corrigeren. Het doet deugd dat de ouderen, dwars door alle versleten politieke groeperingen heen, de uitdaging aannemen om de koers van de politiek op het rechte spoor te zetten. Geen grijze wolven maar een witte tornado!

    • P.A. Blussé