De Bladen Week 13

Het publiek wil niet komen, adverteerders haken af, gaat hij na de zomer nog verder, mag hij blijven omdat hij zo goedkoop is, is Ischa Meijer wel zo'n goede interviewer als de experts in de modieuze Amsterdamse grachtengordel beweren? Ischa's techniek werkt niet op de buis, stelt een onomwonden Ivo Niehe.

(P) Gerard Joling, gelukkig afgevallen en nog een beetje bruin, voelde dat hij niet meer terug kon krabbelen en ging op zijn rug liggen. Met trillende vingers knoopte hij zijn overhemd los en even later liet Emile Ratelband, de goeroe van het positieve denken, drie spinnen vrij over zijn buik lopen.

(P) Terwijl Beatrix oogluikend zijn uitbundige vrijgezellengedrag toestaat, heeft de kroonprins zich geheel onbewust schuldig gemaakt aan ernstige milieuvervuiling. (S) In langdurige contracten moet een baby-clausule, want Linda de Mol gaat heel stevig nadenken over een kindje. (S) Een verbaasde Dolf Brouwers krijgt gedichten door van zijn overleden broer. (W) Dat Paul de Leeuws nieuwe comedy-serie weer grof wordt, blijkt uit de weigering van sommige acteurs om mee te werken. (P) Mooie Amsterdamse Petra verloor haar hart aan knappe Chippendale August en bedreef de liefde zonder voorbehoedsmiddel, hetgeen niet zonder gevolg bleef.

(P) Ongeneeslijk zieke Harry Touw blijft hopen op een wonder. (W) In de Zwitserse sneeuw sloeg hartenbrekende nieuwslezer Jeroen Pauw weer toe en de vonk sprong over op tv-collega Manuëla Kemp. (S) Jodelzangeres Olga Lowina weet zeker dat ze haar zeventigste verjaardag in november niet zal beleven. (W) Met haar gewaagde decolleté oogstte Mariska van der Kolk op het Gouden Harpen-feest bewonderende blikken van mannen, maar fanmail krijgt ze vooral van meisjes. (P) Raoel Boer, homoseksuele Wimpie in Vrouwenvleugel, is echt een super-hetero! (P) Dick Advocaat was zeer onder de indruk van een prachtig, zelfgemaakt schilderij van Appolonius Konijnenburg. (S) Voor politici is een goed ontbijt een must, vindt Rudolf de Korte. (P) Neem iedere dag tien minuten voor uzelf en uw lichaam. (W) Uit uw gevoelens en benut positieve, en negatieve energie. (P)

P = Privé, S = Story W = Weekend