De Bladen Week 12

Nu het reguliere medische circuit weinig meer voor hem kan doen, is het begrijpelijk dat Marco van Basten zijn heil zoekt bij alternatieve genezers. (P) Naar schatting reeds één miljoen Nederlanders bezochten de Tielse hal van genezend medium Jomanda. (P)

Zou Ivo Niehe net als Jan Lenferink zijn toevlucht hebben genomen tot een toupet? (P) Chriet Titulaer lette even niet op en viel prompt in de kelder. (P) Vlak voor de uitzending viel Charles Groenhuijsen onlangs flauw. (S) Hilversums meest trouwe begrafenisbezoeker Herman Emmink wil niet begraven of gecremeerd worden. (P) Prinses Irene, bekwaam in het lezen van aura's, ontvangt voor zover bekend ook nu nog patiënten die ze helpt met aura-healing. (P) Lachebekje Myrna Goossen wilde gewoon weten hoe het in elkaar zat, want er is ten slotte meer tussen hemel en aarde. (S) Een dolgelukkige Lee Towers wordt voor de tweede keer opa. (S) Op de bank naast het knappend haardvuur van oma Viola beviel Kirsten Holt van een dochter. (S) Nadat Kook TV-presentatrice Manon Thomas serieus met haar man aan een tweede kind ging werken, is ze nu al drie maanden in verwachting. (W) Thérèse Steinmetz is in gedachten voortdurend op zoek naar het toppunt van verfijning en woont al 22 jaar samen met Gerrit den Braber. (S) Zodra diens scheiding erdoor is, trouwt Karen Maywood met haar buurman. (S) Failliete bijstandsmoeder Patty Brard ziet eind deze maand al haar eigendommen, zelfs de honden waar ze zoveel van houdt, één voor één met onbekenden het Haagse Promenade hotel aan de Van Stolkweg verlaten. (P) Mies Bouwman ontsnapte bij de verkoop van haar monumentale, veertien kamers tellende Blaricumse villa op het nippertje aan een financieel drama. (W) Als Beatrix op een receptie komt, verkrampt de Society. (P) G.J. Dröge leent een initiaal van Hilterman. (P) De aantrekkelijke dochters van Gert en Hermien Timmerman keken vorige week de dood in de ogen en huilden even later in de stromende regen uit in de armen van wildvreemden. (W) Hermien komt aan de waterkant volledig tot rust en ook Gert vist graag. (S) En van citroenschillen worden wasbakken prachtig glanzend. (W)

P = Privé, S = Story W = Weekend