Correcties en aanvullingen

Uitspraak

In de krant van woensdag 9 maart (Utrecht wil voorlopig geen sneltram in stad, pagina 2) is in het verslag over de Utrechtse college-onderhandelingen gemeld dat het CDA zich volgens lijsttrekker J. Zwart “zeer nederig” zou opstellen. Die uitspraak was evenwel afkomstig van A. Rijckenberg, lijsttrekker van GroenLinks, die daarmee de opstelling van het CDA omschreef.

Architecten

In de krant van donderdag 10 maart (Opera Den Haag, pagina 7) wordt als architect van het operagebouw aan het Spui genoemd het bureau Onno Griener/ Martien van Goor. Dit moet zijn Onno Greiner Martien van Goor Architecten.

Auteur

In de krant van vrijdag 11 maart (Van het geruzie over Dutchy zijn we nog lang niet verlost, pagina 9) is vermeld dat de auteur, Bas Kist, advocaat is. Dit is niet juist, hij is merkenrechtgemachtigde.

Discriminatie

In de krant van vrijdag 11 maart (Anti-discriminatie met de nodige scepsis ontvangen, pagina 18) is de onderzoeker van het rapport 'Er wordt wel eens wat geroepen', Discriminatie van allochtonen in de amateursport, abusievelijk Jos Lemoen genoemd. Zijn naam is Jos D. Meloen.