Nederlaag Duisburg in Bundesliga

DORTMUND, 12 MAART. MSV Duisburg heeft de kans weer even eerste te worden in de Bundesliga niet gegrepen.

De verrassende debutant, met de Nederlandse verdediger Nijhuis in de basis, verloor gisteren in Dortmund met 2-1 van Borussia. Bayern München, dat dit weekeinde nog moet voetballen, moet voorlopig wel Eintracht Frankfurt naast zich dulden. Eintracht versloeg Leverkusen met 2-0.

Dortmund dankte de zege (2-1) in belangrijke mate aan de pas 17-jarige Lars Ricken. Het talent wees de miljoenenploeg de weg en nam vlak voor rust ook de openingstreffer voor zijn rekening. Na een uur herstelde Közle het evenwicht, maar dat hield slechts twee minuten stand. De Deen Fleming Povlsen zorgde voor 2-1. Frankfurt blijft door de terugkeer van Anthony Yeboah in goeden doen. De Ghanese spits was tegen Leverkusen weer eens onnavolgbaar. Hij had een groot aandeel in het eerste doelpunt dat na twintig minuten op naam kwam van middenvelder Thomas Doll. Yeboah bepaalde in de slotfase de eindstand op 2-0. (SID)