De Bladen Week 11

Misschien slaap ik wel in hetzelfde bed als de ontvoerders van mijn vrouw, dacht Gerrit van der Valk - voor wie de tijd nu rijp lijkt om na het grote succes en alle schokkende ervaringen eindelijk eens van het leven te gaan genieten - in zijn Scheveningse cel.

(P) In politiek Den Haag wacht men gespannen af of de zaak Van der Valk zijn weerslag zal hebben op minister Maij, wier man in het diepste geheim als adviseur was aangetrokken door de motelketen. (W) Op de televisie hebben we het altijd over moeilijke onderwerpen, maar we zijn ook gewone mensen, bekent politicus Robin Linschoten aan zanger Dries Roelvink voor wie de politiek na een ontmoeting met Annemarie Jorritsma ineens heel dichtbij kwam. (S) Showtime-presentatrice Paulien Huizinga moest echt hormonen slikken, anders was ze 1.90 meter geworden. (S) Overhangende oogleden of wallen kosten 2.500 gulden. (P) Zanger/musicus Hans Vermeulen schrok zich wild, maar het 21-jarige meisje dat plotseling voor hem stond moest zijn dochter zijn. (S) Berend Boudewijn gebruikt net als zijn broer Philip Freriks nooit zijn achternaam. Wel is hij volgens een ex-vriendin van een Haarlemse drummer de biologische vader van deze muzikale zoon van Hedy d'Ancona. (P) In zijn eigen kapitale villa aan het sneeuwwitte strand van Curaçao kan de kroonprins ongestoord en naar hartelust feestvieren tot in de kleine uurtjes, want Beatrix slaapt liever in een oud hotelletje. (S) In de Arnhemse dierentuin verstoorde een chuckwawalla het protocol door aan Bernhards anjer te knabbelen. (S) Van Herman Brood keek men in het Curaçaose Van der Valk Plaza hooguit op als hij vroeg in de ochtend al genoot van een driedubbele kahlua. (P) Nu is ze journaliste, maar vroeger hield Tineke de Nooij eens een trauma over aan Thaise olifanten. (S) Jeroen Pauw, die ooit een verhouding had met Loretta Schrijver, laat Kunstmest-presentatrice Mieke van der Weij in de steek, zo luidt een hardnekkig gerucht. (W) Helaas niet op de baarkruk thuis, maar in het ziekenhuis werd het geluk in Mary Lou van Steenis' leven eindelijk compleet. (P) Een banaan helpt tegen menstruatiepijn. (P) P = Privé, S = Story W = Weekend