Politie-onderzoek naar CD'er Arnhem

ARNHEM, 10 MAART. De politie in Arnhem is een onderzoek begonnen naar de betrokkenheid van het toekomstige Arnhemse CD-raadslid Henny Selhorst bij de handel in harddrugs in die stad.

Uit het omvangrijke drugscircuit in Arnhem heeft de politie tips ontvangen over Selhorst. Dat heeft een woordvoerder van de Arnhemse politie donderdagmorgen bevestigd. Selhorst zou op bestelling heroïne en cocaïne afleveren bij particulieren. De politie-woordvoerder bevestigt dat er signalen zijn dat de CD-lijsttrekker zich met strafbare feiten bezighoudt. Over de stand van zaken in het onderzoek kan hij niets zeggen. “Maar wij onderzoeken iedere tip die wij over de drugswereld in deze stad krijgen zeer serieus.”. De Centrumdemocraten veroverden bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem een zetel. Hoewel lijsttrekker Selhorst uitgenodigd werd voor het lijsttrekkersdebat op de avond van de verkiezingen in het stadhuis, liet hij niets van zich horen. De CD in Arnhem voerde ook geen campagne, evenmin werden affiches opgehangen. Na zijn verkiezing is Selhorst nog niet bereikbaar geweest voor commentaar.