Correcties & aanvullingen

Drugshandel

In de krant van donderdag 24 februari (Hardhandige strijd tegen de drugshandel op Aruba, pagina 9) is melding gemaakt van huiszoekingen en beslaglegging bij bedrijven van de familie Mansur die verdacht worden van betrokkenheid bij het witwassen van drugsgelden. Dit is onjuist. Justitie heeft van die mogelijkheid, voorzien in de beschikking van de rechter-commissaris, geen gebruik gemaakt. Wel is beslag gelegd op de bankbescheiden van de betrokken ondernemingen.

Foto's

De foto van de emancipatiebeweging in de krant van maandag 7 maart (pagina 2) werd gemaakt door Fotobureau 't Sticht.

De foto van de muzikant bij het NK schaatsen in de krant van maandag 7 maart (pagina 15) werd niet gemaakt door Rien Zilvold maar door Freddy Rikken.

Soho

In de krant van zaterdag 5 maart, pagina 15, is het onderschrift bij de foto in New York niet juist. De souvenirwinkel naast de 'Taste of India' staat niet in de wijk Soho (South of Houston Street) maar in Bleecker Street, Greenwich Village, en dat is NoHo (North of Houston Street).