Barcelona loopt weer punt in op Deportivo

ROTTERDAM, 7 MAART. Johan Cruijff voorspelde vorige week, na de 3-0 zege van Barcelona op Deportivo, nieuwe spanning in de Spaanse competitie. Met nog elf wedstrijden te spelen is de achterstand van 'Barca' geslonken tot drie punten. Deportivo verspeelde thuis een punt door met 1-1 gelijk te spelen tegen Zaragoza. Barcelona won met 3-1 bij Oviedo.

Romario meldde zich zaterdag 45 minuten te laat. Hij had zich verslapen, verklaarde hij. Cruijff bepaalde dat de Braziliaan een etentje voor de hele selectie moet betalen en gaf hem een boete. Romario kon de boete nog “afkopen” door drie keer te scoren, hetgeen hem al vier keer is gelukt dit seizoen. Tegen Oviedo wist de spits echter niet eenmaal het doel te vinden. Met een schitterende vrije trap opende Ronald Koeman de score.