Salzburg boekt magere winst op frankfurt

uefa-cup

In de kwartfinales in het UEFA-bekertoernooi heeft Austria Salzburg een zwaarbevochten 1-0 zege op Eintracht Frankfurt behaald. De Oostenrijkers, uitgeweken naar het Wiener Praterstadion, wonnen dankzij een treffer van Hütter in de 30e minuut. De nieuwe nederlaag van Eintracht sluit naadloos aan op de slechte prestaties in de Bundesliga. De Frankfurter Gaudino had twee minuten na de treffer een kans op 1-1. De middenvelder stond samen met ploeggenoot Yeboah oog in oog met Salzburg-doelman Konrad. De Ghanees, spelend op witte gymschoenen, maakte zich niet snel genoeg uit de voeten en liep Gaudino in de weg.

Na de pauze bespuwde trainer Baric van Salzburg aan de zijlijn Frankfurt-speler Tsjadadse. De Russische scheidsrechter Tsjoesainov verwees de dader naar de tribune. De arbiter gaf zes keer geel. Frankfurter Dickhaut kreeg in de 81e minuut zijn tweede gele kaart en mocht het veld meteen verlaten. In de slotfase kopte Lainer van Salzburg op de lat.