F. Leijnse (46), vice-voorzitter van de PVDA-fractie in de Tweede Kamer

F. Leijnse (46), vice-voorzitter van de PvdA-fractie in de Tweede Kamer, is aan de Erasmus Universiteit Rotterdam benoemd tot hoogleraar bedrijfskunde, in het bijzonder de sociaal-economische actualiteit. Hij was al vanaf oktober vorig jaar voorzitter van het bestuur van de faculteit bedrijfskunde in Rotterdam.

Verder zijn aan de Erasmus Universiteit benoemd: E.H.J.M. Claassen (36) vanwege het Lorentz-Van Itersonfonds tot bijzonder hoogleraar cellulaire immunologie, in het bijzonder de immunomodulatie, S.L.S. Drop (46) vanwege de Sophia Stichting Wetenschappelijk Onderzoek benoemd tot bijzonder hoogleraar kinderendocrinologie en F.A. Maljers, voorzitter van de raad van bestuur van Unilever, tot deeltijd-hoogleraar strategiebepaling, in het bijzonder van multinationale ondernemingen.