De Bladen Week 10

Dr. A. Molenaar, naar wiens privé-kliniek al menig prominente Nederlander de weg vond, verloste tijdens het kerstreces een bekend politicus van overhangende oogleden, want publieke optredens zijn business voor mij, zo vertrouwde deze de plastisch chirurg toe.

(P) De zevenendertigjarige vriendelijke, zelfverzekerde Robin Linschoten, op wie de tand des tijds geen vat lijkt te hebben en van wie de opperhoofden van ons land de afgelopen jaren ongetwijfeld grijze haren hebben gekregen, zit niet handenwrijvend op een ministerspost te wachten. (S) Anders dan Adèle Bloemendaal zet Astrid Nijgh een bepaald type minnaar de volgende ochtend niet bij de vuilnisbak. (S) Kiki Classen en Hugo Metsers jr. willen in de nieuwe Diamantreeks alleen nog functioneel uit de kleren. (W) Jasparina de Jong verraste vriend en vijand door met Hans van Willigenburg te verschijnen. (P) Joke Bruys heeft met een Haagse projectontwikkelaar aan haar zijde helemaal geen behoefte meer aan aandacht van andere mannen. (S) Over het huwelijk van fenomeen Youp van 't Hek en Spoorloos presentatrice Debby Petter klinken in het Amsterdamse grachtencircuit steeds luider geruchten. (P) De zevenjarige dochter van MCW -actrice Perla Thissen vindt het helemaal niet eng om straks de navelstreng weer door te knippen. (S) Mr. Pieter van Vollenhoven stemt nooit, want anders vraagt men zich af waarop. (P) Volgens insiders wil Constantijn ongehuwd samenwonen met vriendin Barbara. Beatrix, die best modern is, heeft er op zich niets tegen, maar is bang voor de reacties. (W) Men vraagt zich af of de meer dan gewone eetlust van de kroonprins op VERBORGEN PROBLEMEN wijst. (P) Yvonne van Rooy, de altijd opgewekte kroonprinses van het CDA, cijferde zich op een Haagse party helemaal weg. (P) Ook na de cursus vliegangst is Paul Witteman nog steeds bang. (P) Schlagerzanger Dennie Christian valt het elke keer weer op dat verstandelijk gehandicapten zo veel van hem weten. (S) Blikjes asperges moet u altijd aan de onderkant openen (W) en door gewoon aan de slag te gaan, voelt u zich vaak al stukken beter. (P)

P = Privé, S = Story W = Weekend