Foto: ARNHEM - René Eijer (tweede van rechts) ...

Foto: ARNHEM - René Eijer (tweede van rechts) nam gisteravond afscheid van het Arnhemse voetbalpubliek. De speler van Vitesse heeft de spierziekte multiple sclerose en moest daardoor afgelopen zomer zijn loopbaan beëindigen. Eijer werd voor zijn benefietwedstrijd tussen Vitesse en Lazio Roma toegesproken door Vitesse-voorzitter Aalbers (rechts). Bij Vitesse waren Dennis Bergkamp (tweede van links) en John de Wolf (links) gastspelers. Bergkamp maakte een goal. Vitesse's vaste kracht Cocu scoorde twee keer. Voor de Italianen scoorde Negro tegen. Ruim zevenduizend toeschouwers trotseerden het slechte weer. De netto opbrengst van het duel bedraagt anderhalve ton. René Eijer heeft tienduizend gulden geschonken aan de Stichting MS. Hij blijft aan de club verbonden als jeugdtrainer en scout. (Foto Michael Kooren)