Opvoeden confronteert ouders met hun eigen ...

Opvoeden confronteert ouders met hun eigen opvoeding, maar dat is geen garantie dat het dan beter gaat.

H. de Bruijn, Universiteit Twente

Een hond heeft veel vrienden omdat hij zijn staart gebruikt in plaats van zijn tong.

K. Michielsen, Rijksuniversiteit Groningen

In de Europese akte van 1986 is vastgelegd dat met ingang van 1993 er binnen de Europese Gemeenschap een volledig vrij verkeer van personen, goederen, diensten en kapitaal moet zijn bereikt; op dit moment betekent Europa '93 voor de burgers echter weinig meer dan het zonder paspoortcontrole de Europese binnengrenzen kunnen passeren.

R. Hovenier, LU Wageningen

Met de succesvolle herontdekking van de fiets-met-hulpmotor (snorfiets) staat niets een algeheel verbod op het gebruik van de levensgevaarlijke en geluidsoverlast veroorzakende bromfiets meer in de weg.

R. de Goede, LU Wageningen