Interim-kabinet op Antillen bijna rond

WILLEMSTAD, 20 DEC. Tegen de verwachtingen in lijkt formateur prof.dr. N. Paula er toch in te zullen slagen op de Antillen een interim-kabinet samen te stellen dat het vertrouwen heeft van de meerderheid van het parlement. Tijdens een twaalf uur durende marathonbijeenkomst, die gistermorgen werd afgesloten, betuigden de diverse politieke partijen hun instemming met het door Paula gepresenteerde concept van het regeerprogramma. Die instemming kwam pas nadat diverse wijzigingen waren aangebracht. Een herziene, derde versie van het regeerprogram werd door de meerderheid van de partijen goedgekeurd. Formateur Paula is bijna drie weken aan de slag geweest. Het nieuwe kabinet zal maar twee maanden aanzitten, want op 25 februari worden nieuwe verkiezingen gehouden.